Tietosuojakäytäntö

Mitä tietoa tämä käytäntö tarjoaa?

Johdanto

Bettingexpert-sivuston käyttäjä (‘sinä’) voi jakaa tietoa ja mielipiteitä urheiluotteluista, etsiä vinkkejä, kilpailla menestyksekkäimmän vedonlyöntivihjeiden antajan asemasta, tarkistaa otteluiden tilastoja, saada arvioita vedonvälittäjiltä sekä tietoa ilmaisvedoista (‘palvelut’). Lisää tietoa palveluistamme on saatavilla Käyttöehdoissamme. Kun käytät palveluitamme, useita tietojasi saatetaan jakaa meidän tai kolmansien osapuolten kanssa.

Tämä Tietosuojakäytäntö on sinulle tärkeä, jotta ymmärrät, miten henkilötietojasi kerätään, käytetään, haetaan tai muutoin käsitellään käyttäessäsi sivustoa ausinformer.com (‘bettingexpert’). Henkilötieto on mikä tahansa sinua koskeva tieto, jota saatetaan käyttää sinun tunnistamisessasi tai joka mahdollistaa sinun tunnistamisesi. Tämä Tietosuojakäytäntö pätee henkilötietojesi käsittelyyn bettingexpert-palvelussa, eikä se päde tietojen käsittelyyn, jota saattaa tapahtua toisissa palveluissa tai verkkosivuilla riippumatta siitä, onko niiden tarjoaja bettingexpertin omistaja tai joku muu. Bettingexpertin omistaja (‘me’, ‘meidän‘) on:

Better Collective A/S,
Tolbodgade 12,
1253 Copenhagen K (Hovedstaden)
Tanska(DK)
CVR. 27652913

Tämä Tietosuojakäytäntö astuu voimaan toukokuu 2018. Tätä Tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa ajoittain.

Olennaiset muutokset ovat sellaisia, jotka vaikuttavat oikeuksiisi ja velvoitteisiisi ja jotka koskevat henkilötietojesi suojaamista ja käsittelyä. Olennaisiin muutoksiin saattaa kuulua (mutta ei ainoastaan kuulu) uusien palveluiden julkaisu, uuden teknologian käyttöönotto ja tietojesi käsittely uusia tarkoituksia varten. Tästä syystä lähetämme sinulle huomautuksen Palveluidemme kautta tai muulla tavalla, jos teemme olennaisia muutoksia Tietosuojakäytäntöön, sekä annamme sinulle mahdollisuuden tarkastella muutoksia, ennen kuin ne astuvat voimaan. Sinua pyydetään hyväksymään henkilötietojesi käsittely päivitetyn Tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et voi käyttää käyttäjätiliäsi tai palveluita, jotka ovat saatavilla rekisteröidyille käyttäjille.     

Teemme myös ajoittain vähäisiä muutoksia Tietosuojakäytäntöön. Vähäiset muutokset eivät vaikuta oikeuksiisi, velvoitteisiisi tai henkilötietojesi suojaamisen tilaan. Tämäntyyppiset muutokset saattavat sisältää (mutta eivät ainoastaan sisällä) järjestykseen ja kielioppiin liittyviä tähän Tietosuojakäytäntöön tehtyjä muutoksia, jotta voimme tehdä käytännöstämme helppolukuisen. Kun jatkat Palveluidemme käyttöä sen jälkeen, kun olemme julkaisseet päivitetyn Tietosuojakäytännön vain vähäisillä muutoksilla, tämä tarkoittaa, että henkilötietojesi käsittelyyn pätee päivitetty Tietosuojakäytäntö vain vähäisillä muutoksilla.

Rekisterinpitäjä ja rekisteröidyt 

Käyttämällä bettingexpertin palveluita saatat paljastaa useita tietoja mukaan lukien sellaiset tiedot, jotka katsotaan henkilötiedoiksi. Kun henkilötietojasi käsitellään, sinua pidetään rekisteröitynä ja sinulla on oikeus käyttää oikeuksiasi, jotka ovat EU:n tietosuojalainsäädännön takaamia ja jotka selitetään tässä Tietosuojakäytännössä. Koska me määrittelemme henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja tavat bettingexpert-palvelussa, meidät katsotaan oikeudellisesti henkilötietojesi rekisterinpitäjäksi tällä verkkosivustolla. Rekisterinpitäjänä toimiminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä henkilötietojasi, mutta se myös velvoittaa meidät suojelemaan niitä tavalla, joka on vahvistettu EU:n tietosuojalainsäädännössä, erityisesti Yleisessä tietosuoja-asetuksessa (‘GDPR’), sekä tässä Tietosuojakäytännössä.

Käsittelemämme tieto

Käsittelemme (tai saatamme käsitellä) tietojasi, jotka kuuluvat useaan eri luokkaan. Alta löydät tietoa siitä, mitä tietoja me käsittelemme sekä miten ne luokitellaan.   

Tunnistetiedot

Tunnistettavissa olevat henkilötiedot (PII) - Luodessasi käyttäjätilin bettingexpertiin käsittelemme seuraavia henkilötietojasi: sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, käyttäjänimi ja järjestelmämme antama ID-tunniste. Saatamme käsitellä myös etunimeäsi, sukunimeäsi, osoitettasi sekä lanka- ja matkapuhelinnumeroasi, jos päätät lisätä ne profiiliisi. Tämän lisäksi sinua saatetaan tietyissä tapauksissa, kuten voitettuasi palkinnon jossain kilpailussamme, pyytää lähettämään meille kopio henkilötodistuksestasi (esim. passi) todentaaksesi henkilöllisyytesi.  

Sähköiset tunnistetiedot - Kirjautuessasi sisään bettingexpertiin käsittelemme seuraavia tunnistetietoja: käyttämäsi laitteen IP-osoite, käyttämäsi selaimen ja käyttöjärjestelmän tyyppi ja versio sekä kirjautumisen ajankohta. Jos kirjaudut sisään sosiaalisten verkkojen kautta, ne luovat ’sosiaalisia tunnisteita’. Tämä on itse asiassa todennustietoasi, jota käsittelemme aina kun haluat kirjautua sisään bettingexpertiin sosiaalisten verkkojen kautta.    

Erityiset taloudelliset tiedot

Taloudelliset tunnistetiedot - Saatamme käsitellä Skrill/Paypal-tilisi tietoja, jos liität ne käyttäjätiliisi.

Tallenteet

Kuvat - Voit halutessasi ladata profiilikuvan. Tämä voi olla kuva sinusta tai mikä tahansa muu kuva, jonka haluat yhdistettävän käyttäjätiliisi.

Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet

Median käyttö - Osa vuorovaikutuksestasi verkkosivustomme kanssa edellyttää tiedon julkista käyttöä. Jos julkaiset veikkausvinkin, meidän on käsiteltävä vinkkeihisi liittyvää tietoa, joita ovat esimerkiksi: vinkkien päivämäärä ja aika, tapahtuma, jota vinkit koskevat, IP-osoitteen kieli tai vinkkiä selventävät kommenttisi.

Luomme myös tilastoja vinkkitoimintasi menestyksestä ja käsittelemme tietoja, jotka ovat tarpeellisia kilpailun toteuttamiseksi vedonlyöntivihjeiden antajien välillä (esim. kenellä on eniten paikkansa pitäviä ennusteita). Lisäksi käsittelemme tietoa siitä, kuka seuraa sinua bettingexpert-palvelussa sekä ketä sinä seuraat. Käsittelemme myös tietoa kiinnostuksen kohteistasi, joita ovat esimerkiksi suosimasi sisältö bettingexpert-sivustolla ja käyttämäsi palvelut.  

Halutessasi voit lisätä tietoa sosiaalisen verkon käyttäjätileistäsi ja henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistasi vedonlyöntiin tyyppeihin liittyen (esim. vedonlyönti, kolikkopelit, kasinot, pokeri, bingo). Voit lisäksi kuvailla itseäsi täyttämällä "Tietoa minusta" -kohdan profiilissasi.  

Miksi ja miten käsittelemme tietojasi

Keräämme ja käsittelemme tietoja sinusta, kun rekisteröidyt ja käytät palveluamme. Käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme palveluitamme sinulle, parantaaksemme palveluidemme käyttökokemusta, kehittääksemme palveluamme sekä varmistaaksemme ja ylläpitääksemme bettingexpertin tavallista toimintaa. Alta voit lukea lisää tietojesi käsittelyn tarkoituksesta.  

Tunnistetiedot

Tunnistettavissa olevat henkilötiedot (PII) - Tunnistettavissa olevat henkilötiedot, joita käsittelemme (sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, käyttäjänimi ja järjestelmämme antama ID-tunniste) auttavat erottamaan sinut muista bettingexpertin rekisteröityneistä käyttäjistä. Sähköpostiosoitettasi käytetään myös, jotta voimme viestiä sinulle käyttäjätiliäsi tai palveluitamme koskevista muutoksista. Sitä käytetään myös kaupalliseen viestintään, jos hyväksyt sen vastaanottamisen. On sinun päätettävissäsi, paljastatko oikean etunimesi, sukunimesi, osoitteesi sekä lanka- ja matkapuhelinnumerosi. Tämä tieto saattaa edistää käyttäjätilisi personointia ja meidän kanssamme käyttämiesi viestintäkanavien kehittämistä. Sinua kuitenkin pyydetään antamaan meille etunimi, sukunimi, puhelinnumero ja kopio henkilötodistuksestasi, jos voitat jossain kilpailuistamme ja olet oikeutettu palkintoon. Tarvitsemme näitä tietoja, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi ja voit vastaanottaa palkinnon.

Sähköiset tunnistetiedot - Käsittelemme käyttämäsi laitteen IP-osoitetta salliaksemme laitteesi ja palvelimemme välisen viestinnän; määrittääksemme suurpiirteisen maantieteellisen sijaintisi, jota saatetaan käyttää edelleen palveluiden räätälöintiin (esimerkiksi jotta voimme tarjota sopivaa sisältöä valitsemallasi kielellä ja tarjota sellaista vedonlyöntisisältöä, joka on laillista maassasi) sekä analysointitarkoituksiin. Evästekäytännöstämme löydät lisää tietoa siitä, miten käsittelemme tietojasi analysointitarkoituksia varten.

Selaimen ja käyttöjärjestelmän tietojen käsittely on tarpeellista, jotta voimme varmistaa palveluidemme tavanomaisen tarjoamisen sinulle. Joskus tarvitsemme tätä tietoa myös teknisten ongelmien ratkaisemiseksi, jos sellaisia esiintyy.  

Jos kirjaudut sisään sosiaalisten verkkojen kautta, emme käytä mitään tietoa, jota on saatavilla sosiaalisen verkon käyttäjätileilläsi ja profiileissasi. Jos päätät kirjautua sisään sosiaalisen verkon käyttäjätilisi kautta, sosiaalisen verkon tunnisteita luodaan ja käytetään ainoastaan todentamistarkoituksiin.    

Erityiset taloudelliset tiedot

Pyydämme sinua lähettämään meille Skrill- ja/tai Paypal-tilisi tiedot, jos voitat rahapalkinnon verkkosivustollamme. Meidän on käsiteltävä tätä tietoa siirtääksemme palkinnon sinulle.  

Tallenteet

Kuvat - Saatamme säilyttää profiilikuvasi, jotta voit personoida profiilisi verkkosivuillamme.

Yksityiset tavat ja kiinnostuksen kohteet

Veikkausvinkit - Tiedot, joita käsittelemme julkaisemiisi vinkkeihin liittyen, ovat tarpeellisia, jotta voimme luoda vinkit ja asettaa ne bettingexpertin käyttäjien ja kävijöiden saataville. Tilastot, joita luomme vinkkitoiminnan menestykseen liittyen, ovat tarpeellisia, jotta läpinäkyvän ja reilun kilpailun toteuttaminen vedonlyöntivihjeiden antajien kesken olisi mahdollista.

Seurattavat/Seuraajat - Tieto siitä, ketkä ovat sinun seuraajiasi ja keitä vedonlyöntivihjeiden antajia seuraat, on saatavilla kaikille bettingexpertin käyttäjille ja kävijöille. Tuemme voimakkaasti läpinäkyvyyden arvoa, ja tästä syystä olemme sitä mieltä, että jokaisella vedonlyöntivihjeiden antajalla, potentiaalisella vedonlyöntivihjeiden antajalla tai pelkällä kävijällä täytyy olla mahdollisuus mitata jokaisen vedonlyöntivihjeiden antajan menestystä ja luotettavuutta. Vedonlyöntivihjeiden antajien on mielestämme myös voitava jakaa tietämystään toisten kanssa.    

Suosikit - Käsittelemme henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiisi liittyviä tietoja tunnistaaksemme henkilökohtaiset mieltymyksesi, joita saatetaan käyttää kaupallisen viestinnän tarkoituksiin. Tästä syystä käytämme Eloqua-markkinointialustaa. Löydät lisätietoa tästä ja asiaan liittyvistä prosesseista Evästekäytännöstämme. Jos et halua olla automatisoidun päätöksenteon kohteena mukaan lukien profilointi, katso alaosio ’Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sekä automatisoituun päätöksentekoon liittyvät oikeudet’, joka on ’Oikeutesi’-osion alla tässä käytännössä.      

Linkitetyt käyttäjätilit - Tiedot, joita tarjoat sosiaalisen verkon käyttäjätileistäsi, henkilökohtaisista kiinnostuksen kohteistasi vedonlyönnin tyyppeihin liittyen ja itseäsi koskevista kommenteistasi, palvelevat profiilisi kehittämistä. Saatamme myös käyttää henkilökohtaisia kiinnostuksen kohteitasi räätälöidäksemme vastaanottamaasi kaupallista viestintää.  

Evästeiden käyttömme

Jokainen verkkosivustollamme vieraileva selain vastaanottaa meiltä evästeitä. Käytämme evästeitä, koska haluamme tarjota kaikille verkkosivustomme kävijöille parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen sivuillamme.

Evästeitä käyttäessämme käsittelemme tavallisia internetin lokitietoja ja yksityiskohtia verkkosivuston kävijöiden käyttäytymismalleista. Evästeiden käytön avulla voimme parantaa sivuston selailukokemusta, analysoida kaikkien verkkosivuston kävijöiden käytöstä sivustolla, mainostaa tuotteitamme ja tarjoa kolmansien osapuolten sisältöä. Saadaksesi lisätietoa evästeidemme käytöstä lue Evästekäytäntömme.

Kuinka suojelemme tietojasi

Emme kerää henkilötietojasi liiallisella tavalla. Käsittelemme pelkästään tietoja, joita todella tarvitsemme, ja pelkästään sovittuihin tarkoituksiin. Pyrimme pitämään tietosi ajan tasalla ja säilyttämään ne turvallisesti. Emme käsittele tietojasi pidempään kuin on tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten tietoja käsitellään.  

Sovellamme teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä alan hyvän käytännön mukaisesti suojataksemme tietosi. Siksi suoritamme tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme henkilötietojesi suojaamisen vahingossa tapahtuvaa tai laitonta tietojen menetystä, muuttamista, varastamista, luvatonta paljastusta tai käsiksi pääsyä tai kaikkia muita laittomia käsittelyn muotoja vastaan.

Sovellamme tietoihisi monitasoista pääsynvalvontaa. Pääsynvalvonnan rajoittaminen pohjautuu yrityksen tarpeisiin ja turvavaatimuksiin. Takaamme sinulle, että vain sellaisilla asianmukaisesti valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihisi, joiden työn suorittamiseen liittyvät velvoitteet edellyttävät tietoihisi liittyvää tietämystä.         

Oikeutesi

Oikeus saada pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja, ja jos asia on näin, pyytää meiltä pääsy henkilötietoihisi. Jos haluat saada vahvistuksen ja pääsyn henkilötietoihisi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected].

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat virheelliset tiedot. Tietojen käsittelyn tarkoitus huomioiden sinulla on oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja.

Oikeus tietojen poistamiseen (oikeus tulla unohdetuksi)

Sinulla on oikeus pyytää rajatuissa olosuhteissa, että poistamme säilyttämämme, sinua koskevat tiedot:

  • kun tietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin,

  • kun olet peruuttanut suostumuksen, eikä ole olemassa muuta laillista syytä, jonka perusteella voimme jatkaa tietojen käsittelyä,

  • kun olet vastustanut käsittelyä, eikä meillä ole tätä syrjäyttäviä oikeutettuja perusteita jatkaa,

  • kun tietoja on käsitelty lainvastaisesti tai

  • kun tiedot täytyy poistaa laillisen velvoitteen noudattamiseksi.

Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on hakea henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista seuraavissa olosuhteissa:

  • jos tietojen virheettömyys on kyseenalaista – käsittely saatetaan rajoittaa ajanjaksolle, joka on tarpeellinen, jotta voimme tarkastaa tietojen virheettömyyden,,

  • jos käsittely on lainvastaista ja pyydät rajoittamista poistamisen sijaan,

  • jos emme enää tarvitse tietoja tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin, mutta tarvitset niitä oikeudellisen vaateen yhteydessä,

  • jos vastustit sellaisten henkilötietojesi käsittelyä, joita käsitellään oikeutettujen etujemme perusteella sillä aikaa, kun odotamme varmistusta siitä, syrjäyttääkö oikeudellisten etujemme peruste käsitellä tietojasi sinun perusoikeutesi ja -vapautesi.

Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä sekä automatisoituun päätöksentekoon liittyvät oikeudet  

Sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien tietojen käsittelyämme erityiseen tilanteeseesi perustuvasta syystä koska tahansa henkilötietojesi käsittelyn aikana, mukaan lukien profilointi. Vastaanotettuamme vastalauseesi lopetamme tietojesi käsittelyn, paitsi jos voimme esittää sellaisia pakottavia oikeutettuja perusteita käsittelyn jatkamiselle, jotka syrjäyttävät sinun perusoikeuksiesi ja -vapautesi, tai jos käsittelyn jatkaminen on tarpeen oikeudellisten vaateiden laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Sinulla on koska tahansa oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin ja profilointiin. Käytämme Eloqua-alustaa automatisoituun päätöksentekoon ja profilointiin sekä markkinointitarkoituksiin, ja voit kieltäytyä tietojen käsittelyn jatkamisesta tähän tarkoitukseen tämän linkin kautta. Kieltäytymisen jälkeen henkilötietojasi ei enää käsitellä suoramarkkinointitarkoituksiin. Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevan automatisoidun päätöksenteon yhteydessä, että tiedot käsittelee luonnollinen henkilö.

Oikeus tietojen siirtämiseen

Sinulla on tietyissä olosuhteissa oikeus vastaanottaa meille tarjoamasi henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa (esim. sähköinen muoto), ja sinulla on oikeus pyytää näiden tietojen siirtämistä toiseen järjestelmään ilman meidän estämistämme, jos tällainen siirto on teknisesti mahdollista.    

Oikeus peruuttaa suostumus

Jos henkilötietojesi käsittelyn perusteena on sinun suostumuksesi, voit peruuttaa suostumuksesi koska tahansa maksutta ja esittämättä meille perusteluita. Suostumuksen peruuttaaksesi sinun tulee poistaa käyttäjätilisi bettingexpert-palvelusta.   

Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan tietojen käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista. Huomaathan, että emme voi käsitellä tietoja suostumuksen peruuttamisen jälkeen, minkä vuoksi emme pysty tarjoamaan palveluitamme sinulle.   

Oikeus tehdä valitus

Jos koet, että henkilötietoihin liittyviä oikeuksiasi on rikottu, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse [email protected] . Sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Asianomainen tietosuojaviranomainen EU:n jäsenmaissa voidaan määritellä joko asuinpaikkasi perusteella tai sen paikan perusteella, jossa oletettu rikkominen tapahtui.

Koska me sijaitsemme Tanskassa, voit halutessasi ottaa yhteyttä Tanskan tietosuojavirastoon - Osoite:Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 Copenhagen K;sähköposti: [email protected]

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Säilytämme tietojasi niin kauan, kunnes poistat käyttäjätilisi bettingexpert-palvelusta. Kun poistat käyttäjätilisi, poistamme henkilötietosi. Huomioi, että emme poista tietoja julkaisemistasi vinkeistä, koska omistamme niihin tekijänoikeudet. Jäljelle jäävistä vinkeistä kuitenkin erotetaan tunnistamisen mahdollistamat tiedot – toisin sanoen poistettuja henkilötietojasi ei voida yhdistää julkaisemiisi vinkkeihin      

Kenen kanssa jaamme henkilötietosi

Saatamme jakaa tietojasi kolmansien osapuolten kanssa. Kolmannet osapuolet on luokiteltu seuraavasti:

  • Better Collective Group -ryhmän jäsenet, johon kuuluvat Better Collective A/S ja sen tytäryhtiöt (BC Group) - lisätietoa BC Group -ryhmän jäsenistä on saatavilla täällä. Huomioi, että me määritämme tietojesi käsittelyn tarkoituksen ja tavat sekä päätämme, mitä tietojasi BC Groupin muut jäsenet käsittelevät..  

  • Yksiköt, jotka auttavat meitä säännöllisesti tarjoamaan ja kehittämään palveluitamme (esim. analytiikka, huolto, markkinointi, kehittäminen). Nämä yksiköt saavat käsitellä tietojasi siinä määrin kuin on kohtuullisesti katsottuna tarpeen valtuutettujen tehtävien suorittamiseksi. Huomioi, että vain me määritämme tietojesi käsittelyn tarkoituksen ja tavat sekä päätämme, mitä tietojasi valtuutettujen tehtävien suorittamiseksi käsitellään.

  • Julkisten viranomaisten ja lainvalvontaviranomaisten kanssa silloin kun on tarpeen ja kun olemme laillisesti edellytettyjä tai sallittuja tekemään niin.    

  • Kolmannet osapuolet, joilla on pääsy API:iisi, joka saattaa näyttää sinun vinkkisi, käyttäjätunnuksen, avatarin, arvosanan, vinkkisi menestyksen ja maan.   

Tietojesi siirtäminen kolmansiin maihin

Saatamme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle tarjotaksemme palveluitamme säännöllisesti ja/tai kehittääksemme palveluitamme. Suoritamme kaikki mahdolliset toimenpiteet henkilötietojesi vastaanottajien suhteen, jotta voisimme varmistaa riittävän tasoisen tietosuojan ja asiaankuuluvat turvatoimet, kuten sovellettavassa tietosuojalaissa ja erityisesti GDPR:ssä on määritelty.

Henkilötietojasi saatetaan siirtää sellaisessa maassa sijaitsevalle vastaanottajalle, jolla on Euroopan komission mukaan asianmukainen tietosuojataso. Löydät täältä lisätietoa maista, joilla on asianmukainen tietosuojataso. 

Jos tietosi siirretään USA:ssa sijaitsevalle vastaanottajalle, pyrimme siirtämään tietosi Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Lisää tietoa Privacy Shield -järjestelystä on saatavilla täällä.   

Teemme tietojemme vastaanottajien kanssa tarpeen mukaan tietosuojasopimuksia, jotka sisältävät Euroopan komission antamat mallisopimuslausekkeet ja jotka velvoittavat tietojen vastaanottajan tarjoamaan asianmukaisen tietotason ja ottamaan käyttöön asianmukaiset turvatoimet, kuten sovellettavassa tietosuojalaissa ja erityisesti GDPR:ssä on määritelty henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä.